Nieuws

Scholentoernooi badminton gaat niet door

Na ruim een jaar voorbereiding een er voor kiezen naar een andere periode en dag te gaan moeten wij, de Pluimbal uit Klundert en Groene ster uit Zevenbergen helaas melden dat we het Open Moerdijk Scholentoernooi Badminton niet door kunnen laten gaan.

Er waren helaas te weinig aanmeldingen. Wij danken diegene die zich wel hadden aangemeld. Dat wil niet zeggen dat het scholentoernooi nu helemaal nooit meer doorgaat want we gaan gewoon door, dus volgend jaar een nieuwe kans.

Nieuwe groep

Zoals al eerder in deze krant vermeld gaat Groene Ster starten met een nieuwe groep en dit gaat ook plaats vinden op zaterdag 7 oktober van 10.00 t/m 11.00 uur. Wij zijn op zoek naar 4,5 en 6 jarige die bij ons willen komen bewegen om op een hele speelse manier richting het echte badminton te gaan. Ben jij zo’n 4,5 of 6 jarige en doe jij nog niet aan sport maar vind je het wel leuk om bijvoorbeeld op de camping met een racket en een shuttle te spelen!!!!! Kom dan komende zaterdag om 10.00 uur naar Sporthal de Borgh en doe met ons mee.

Je mag je ook eerst aanmelden via jeugd@badmintongroenster.nl. Tot zaterdag!

« Terug

» Nieuws archief