Nieuws

AMPTMEIJER BADMINTON ’80 BEHAALT WISSELENDE RESULTATEN

Met twee doordeweekse wedstrijden hadden de teams van Amptmeijer Badminton ’80 het zwaar deze week. Het eerste team Amptmeijer 1 speelde dinsdag 3 oktober een uitwedstrijd tegen ’t Pluumpje in Eerbeek. Na een moeizame start hebben zij er toch een overwinning uit weten te slepen. Het tweede team Amptmeijer 2 speelde woensdagavond 4 oktober thuis tegen Flevoland en had er zichtbaar moeite mee, wat resulteerde in een verlies.

Na een moeizame start waarbij het eerste team met 2-1 achterstond, heeft het team in alleen maar 3-setters de wedstrijd toch nog naar zich toe weten te trekken. De herendubbel van Gerald van Dijk en Hendri Nagelholt en de damessingle van Vera van Dijk zijn verloren gegaan. Alle overige partijen zijn wel door het Wezepse team, waar ook Dianne Barneveld nog in speelt, gewonnen, dankzij een goede concentratie en een vechtersmentaliteit. Het eindresultaat was een mooie 2-6 winst, wat het team in de bovenste regionen van de competitie brengt. Maandag 9 oktober speelt het team wederom uit tegen Appoldro uit Apeldoorn.

Het tweede team deed het juist andersom en heeft verloren met 2-6. Zij hebben de winnende partijen in de singles gehaald, namelijk door Casper Mulder en Joanne van den Heuvel – Cornet. Ook in deze wedstrijd kwamen er veel 3-setters aan te pas, waarbij het kwartje net te vaak in het voordeel van de tegenstander viel. Samen met de andere teamleden Jeroen Stoel, Rémon van de Werfhorst en Esmee van Ommen hebben ze hard gestreden, maar het team heeft nog veel te leren dit eerste seizoen in de eerste klasse.

Het derde team TTL Wezep speelde woensdag uit tegen BC ’70 uit Epe en heeft gewonnen met 1-7. Het vierde team Kamphuis speelde zaterdag 7 oktober thuis tegen Sjeve Sjuttel en pakte een ruime overwinning met 7-1. Het herenteam Bakker mocht thuis aantreden tegen OSM Badminton uit Maarssen, met als eindresultaat een gelijkspel. Het meidenteam Amptmeijer 3 speelde uit tegen Veenendaal en heeft daar hun eerste overwinning behaald van 0-6!

De komende twee weken zijn de teams vrij. De eerste thuiswedstrijd wordt weer gespeeld op woensdag 25 oktober door het derde team tegen Dronten. Zaterdag 28 oktober speelt het eerste team thuis tegen Leusder BC.

« Terug

» Nieuws archief