Nieuws

Dubbel weekend van de waarheid?

Het weekend van 20 en 21 januari 2018 is een zogenoemd dubbelweekend, maar het is tevens een weekend waarin in de kampioenspoule zomaar al beslissingen kunnen vallen. Spanning ten top dus in de kampioenspoule van de eredivisie.

AviAir speelt komende zaterdagavond om 19.00 uur thuis in Sporthal Raggers tegen FZ Forza Amersfoort. Amersfoort staat weliswaar vijfde in de kampioenspoule, maar heeft de laatste wedstrijden toch punten bijeen gesprokkeld. Te laat en veel te weinig punten om nog in aanmerking te komen voor de play-offs, maar van een willoos slachtoffer is geen sprake. AviAir Almere zal alles uit de kast moeten halen om een ruime zege te realiseren en dat is nodig om BC Duinwijck van het lijf te houden.

Duinwijck speelt thuis op zaterdagmiddag tegen DKC, een wedstrijd om de vingers bij af te likken, want Duinwijck wil aansluiting houden bij AviAir Almere, maar DKC wil de derde plek veilig stellen in de kampioenspoule. De uitslag valt niet te voorspellen.

 

Zondagmiddag speelt AviAir Almere om 15.00 uur uit in Wateringen tegen de landskampioen Le Credit Sportif Velo en dat mag toch ook wel een kraker genoemd worden. Duinwijck speelt zondagmiddag uit tegen FZ Forza Amerfoort.

 

De stand in de kampioenspoule is als volgt

 

AviAir Almere                            5 - 32

Duinwijck                                  5 - 30

DKC                                         6 - 29

Le Credtit Sportif Velo                6 - 28

FZ Forza Amersfoort                  6 - 08

« Terug

» Nieuws archief