Nieuws

Badmintonvereniging viert oprichting

Badmintonvereniging Phoenix'17 heeft zaterdag haar oprichting gevierd. Deze kersverse en snel groeiende badmintonvereniging telt al ruim 25 leden. De vereniging is in december opgericht met als doel om de leden plezier en vooral uitdaging in de badmintonsport te geven.

Tijdens de officiële opening is het verenigingslogo onthult, dat met gejuich werd ontvangen. De aanwezigen konden genieten van champagne en tompoezen met het logo. Er was al flink aandacht besteed aan de uitstraling van de club met Beachflags en een roll-up banner. Direct na de officiële verrichtingen was het tijd voor de sport zelf.

Er werd een openingstoernooi gespeeld voor leden en niet-leden. "We vonden het een gezellige avond en leuk om met de junioren samen te spelen," zo waren de reacties na afloop van het toernooi. En ook de niet-leden waren enthousiast. Zo zei Erika: "Het voelde echt alsof we erbij hoorden. Leuk georganiseerd!" Toernooiwinnaar werd Sjoerd van Eijl. Hij won het allereerste competitie t-shirt, met shirt sponsor UT Quality. Phoenix'17 heeft er vanaf de oprichting voor gezorgd dat alle leden in de regionale competitie mee kunnen spelen. Het doel is om zo snel mogelijk in de landelijke competitie te gaan spelen. Hiervoor wordt samengewerkt met gecertificeerde trainers die deze ambitie nastreven.

Er zullen clinics gegeven worden door trainers van andere sporten. Zo worden elementen uit andere sporten, die belangrijk zijn voor badminton, onderdeel van de trainingen. Wil je ook weten wat de badminton als sport voor u te bieden heeft? Meld je dan aan om vrijblijvend een training bij te wonen. De trainingstijden voor junioren t/m 17 jaar zijn op woensdagavond van 18:30 uur – 19:45 uur en zaterdagavond 18:30 uur – 20:30 uur. Senioren vanaf 18 jaar kunnen trainen op woensdagavond van 19:45 uur – 20:30 uur en zaterdagavond van 18:30 uur – 20:30 uur. De badmintonvereniging houdt haar trainingen in het Sportcomplex van het Willem de Zwijger college.

Wil je meer weten over deze nieuwe vereniging stuur dan een e-mail naar het emailadres info@phoenix17.nl of kijk op de Facebook pagina: @phoenix '17.

 

Bron: papendrechtsnieuwsblad

« Terug

» Nieuws archief