Nieuws

Geen kampioenen bij Amptmeijer Badminton '80

Deze week werden de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld bij Amptmeijer Badminton ’80. Vier teams hadden nog de mogelijkheid om kampioen te worden. Echter, door tegenvallende resultaten bij de eigen teams en goed spel van de concurrenten hebben zij allen de bovenste plek niet weten te bereiken. De vereniging is zeer tevreden met de resultaten, maar had natuurlijk liever een paar kampioenen in huis gehad.

Afgelopen dinsdagavond heeft het eerste team Amptmeijer 1 een uitwedstrijd gespeeld in Leusden. Het team stond op een gedeelde eerste plaats en moest zoveel mogelijk punten meenemen om nog in de race te blijven. De heren en dames van Wezep zijn gestart met de dubbels, beiden hadden een derde set nodig om het punt te verdelen. De heren kwamen net te kort, de dames van Wezep haalden het punt wel binnen. In de singels verliep het bij de dames wat makkelijker dan de heren. De dames konden in twee sets het punt voor Wezep bijschrijven. De heren hadden een erg spannende singel waarin alles werd gegeven. Dit werd helaas niet beloond toen beide singels in de derde set met 22-20 verloren gingen. In de mixen werden beide punten verdeeld, waardoor de eindstand eindigde in 4-4. De concurrent heeft met 6-2 gewonnen. Het eerste team is met twee punten verschil op de tweede plaats geëindigd.

Zaterdag 27 januari speelde het tweede team Amptmeijer 2 tegen Putten. Hier wisten de zowel de heren als de dames hun partij te winnen. Bij de singels wist alleen Esmee van Ommen in de derde set de winst naar zich toe te trekken. In de mixen werden hier ook de punten verdeeld, met als gevolg een gelijkspel. Dit team speelde dit jaar voor het eerst in de eerste klasse en heeft dat zeer verdienstelijk gedaan door op de derde plaats te eindigen.

Het derde team TTL Wezep speelde uit tegen Dronten. Met een punt achterstand op de koploper gingen ze de wedstrijd in. Helaas hebben ze met 2-6 verloren. Hierdoor zijn ze op de tweede plaats geëindigd in de tweede klasse.

Het vierde team Kamphuis speelde thuis tegen Heerde, de koploper. Met een 6-2 winst zouden ze zich nog kampioen mogen gaan noemen. Helaas verliep de wedstrijd anders dan gepland en is de uitslag 3-5 geworden. Ook zij eindigen dus op de tweede plaats, maar dan in de derde klasse.

Het herenteam Bakker ging gelijk op met hun concurrent. Deze had vrijdagavond al gespeeld en de heren moesten met 8-0 winnen om kampioen te worden. In de tweede dubbel ging echter het punt verloren. De geweldige 7-1 winst tegen Inside '82 levert ze dus de tweede plaats op in de hoofdklasse.

Het meisjesteam Amptmeijer 3 speelde uit tegen Hoevelaken. Ze hebben verloren met 1-5. Daarmee eindigen ze op de vijfde plaats. Een keurige prestatie aangezien ze dit seizoen voor het eerst competitie spelen!

« Terug

» Nieuws archief