Nieuws

Jeugdspringplank Toernooi 2018 BC Victoria

Zondag 4 maart is het weer zover! Het jaarlijkse Jeugd Springplank Toernooi van BC Victoria

zal wederom plaatsvinden. Het toernooi bestaat zoals voorheen uit de jeugdklassen U10, U11 en U12, maar hierbij zijn de volgende leeftijdscategorieën bijgekomen: U9, U13, U14 en U15.

Daarnaast wordt er naast de jongensenkel en meisjesenkel nu ook jongensdubbel en meisjesdubbel georganiseerd!

Het jeugdspringplanktoernooi laat kinderen onder begeleiding en in een ontspannen sfeer kennis maken met badminton in toernooivorm. Dit toernooi is dus bestemd voor hen die nog geen volledige competitie hebben gespeeld of lid zijn van een Badmintonschool. Aan het eind van het toernooi geven wij niet alleen prijzen, maar ook aandenkens uit zodat de spelers dit unieke toernooi mee kunnen nemen in hun "badmintonleven".

Aanmeldingen zijn mogelijk tot woensdag 22 februari, let op: de Coaches/Trainers van de deelnemende clubs/verenigingen zijn verantwoordelijk voor het inschrijven van spelers, conform het reglement en in de juiste categorie. Ook dit jaar kan er ingeschreven worden via www.toernooi.nl en dit heeft dan ook de voorkeur. Op aanvraag bij toernooileider (Jeroen Stalman) kan dit jaar ook nog op de traditionele wijze ingeschreven worden (inschrijfformulier).

« Terug

» Nieuws archief