Nieuws

Yonex Swiss Open 2018

Vanaf vandaag tot en met zondag 25 februari vindt in Basel de Yonex Swiss Open 2018 plaats. Voor Nederland komen de volgende spelers in actie:

Mannenenkel: Mark Caljouw 

Mark als vijfde geplaatst dit toernooi zal het in de eerste ronde opnemen tegen Adam Mendrek. Bij winst treft hij in de tweede ronde naar alle waarschijnlijkheid de sterke Japanner Kento Momota. 

Vrouwenenkel: Debora Jille 

Debora zal vandaag als eerste voor Nederland in actie gaan komen in het kwalificatietoernooi. Ze speelt haar kwalificatiewedstrijd tegen Ainoa Desmons uit Frankrijk. Als Debora deze wedstrijd wint plaatst ze zich voor het hoofdtoernooi en zal ze uitkomen tegen de als derde geplaatste Mia Blichfeldt. 

Vrouwendubbel: Cheryl Seinen / Selena Piek en Imke van der Aar / Debora Jille 

Cheryl en Selena nemen het de 1e ronde op tegen het koppel Sharone Bauer / Charlotte Ganci uit Frankijk. Imke en Debora treffen in de eerste ronde de Engelse vrouwen Chloe Birch en Jessica Pugh. 

Mannendubbel: Jacco Arends / Ruben Jille 

Ons mannendubbel neemt het in de 1e ronde op tegen het Engelse koppel Ben Lane / Sean Vendy. 

Gemengddubbel: Jacco Arends / Selena Piek , Robin Tabeling / Cheryl Seinen en Ruben Jille / Imke van der Aar 

Vanavond om 18:00 zullen de eerste rondes van het gemengddubbel al gespeeld worden. Cheryl en Robin spelen in de eerste ronde tegen het koppel Gaeten Mittelheiser / Emelie Lefel. Jacco en Selena staan als vijfde geplaatst dit toernooi en spelen in de eerste ronde tegen Yang Ming-Tse en Sung Shuo Yun uit Chinese Taipei. Het gelegenheidskoppel Ruben en Imke treft in de eerste ronde het duo Yehezkiel Fritz Mainaky / Lyanny Alessandra Mainaky uit Indonesië

Jelle Maas komt dit toernooi niet in actie vanwege zijn studie. Vanaf de German Open zal Jelle Maas weer in actie gaan komen op toernooien. 

 

Voor het toernooi KLIK HIER

Voor de wedstrijden van Nederland KLIK HIER

 

Bron: BNL

« Terug

» Nieuws archief