Nieuws

Loting Nederlands Veteranen Kampioenschap is bekend!

In het weekend van 3 en 4 maart wordt in de Juliana van Stolberghal in Amersfoort gestreden om de Nationale titels bij de Veteranen. Er wordt gespeeld in de volgende leeftijdscategorieën 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+ en de 70+. Badminton Nederland organiseert het toernooi in samenwerking met BC Amersfoort.

Oudste deelnemer De oudste deelnemer aan het NVK is Ben Lambertus. Ben heeft zich met zijn 86 jaar ingeschreven voor het mannenenkel 70+. Tijdens het NVK 2017 behaalde Ben een verdienstelijke 3eplaats. Dit jaar zal Ben het in de 70+ o.a. op moeten nemen tegen regerend kampioen Karel Weinberg en oud Badminton Nederland voorzitter Clemens Wortel.

Mannenenkelspel 

Naast Karel Weinberg verdedigen Dennis Steenland (35+), Remco Lammers (45+), Marcel Rietberg (50+), Christ Daamen (55+), Jacky Noya (60+) en Ad Verhoof (65+) in het mannen enkelspel hun titel.

Vrouwenenkelspel 

Bij de dames hebben de titelverdedigers Georgy van Soerland-Trouerbach (35+), Jeanette van der Werff(50+) en Maureen Kleijwegt (55+) ingeschreven. Door de beperkte inschrijvingen bij de dames is het mogelijk dat er diverse leeftijdscategorieën samengevoegd.

Mannendubbelspel 

In het Mannendubbelspel zijn er drie koppels die de titel van 2017 verdedigen. Het gaat om Wim Fisscher en Rob Pepperkamp in de 55+, Ad Verhoof en Martin Voskuilen in de 60+ en Karel Weinberg en Johan M. Meijer in de 65+. Remco Lammers gaat in de 45+ zijn met Bas von Barnau Sijthoff behaalde titel verdedigen met

Vrouwendubbelspel 

Net als in het vrouwenenkelspel is er de mogelijkheid dat er leeftijdscategorieën worden samengevoegd. De kampioenen van de 2017 in de 45+ Jeanette van der Werff en Maureen Kleijwegt hebben zich ingeschreven voor het Vrouwendubbel. Ook de kampioen van de 35+ Georgy van Soerland-Trouerbach speelt dit jaar mee alleen met een andere partner namelijk Pascalle van Nielen.

Gemengddubbelspel 

In het gemengddubbelspel doen de kampioenen van vorig jaar Gerben Bruijstens en Georgy van Soerland-Trouerbach (35+), Bas von Barnau Sijthof en Jeanette van der Werff (45+) en Marcel Bijen en Annette Rozemeijer (55+) gaan een vorig jaar behaalde titel samen verdedigen. 

 

KLIK HIER voor het toernooi

 

Bron: BNL

« Terug

» Nieuws archief