Nieuws

NIEUW CONTRACT TUSSEN BC DUINWIJCK EN YONEX BENELUX

Op 1 maart hebben voorzitter van BC Duinwijck Jules Bakker en Sales en Marketing Directeur Ronald Heijstek van Distri sport – Yonex Benelux een nieuw contract getekend voor de komende 3 jaar.

Onder toeziend oog van de trotse CEO Rik Moens van Distri Sport en penningmeester Rajesh Grobbe tekende de 2 opnieuw een 3 jarig contract. ”Een logische verlenging van ons huidige contract” aldus Ronald Heijstek. Duinwijck is één van de grootste clubs in Nederland heeft een hele oude historie met heel veel raakvlakken met Yonex. Een grote club met heel veel door Yonex gesponsorde spelers en speelster nu en in het verleden. Een club met geweldige leden en vrijwilligers die wij liefhebben en een warm hart toedragen.

Ze spelen al sinds mensenheugenis Eredivisie en hebben de meeste titels op zak namelijk 24. “Volgende week zaterdag gaat de 25e er hopelijk aan komen vertelt een lachende voorzitter Jules Bakker”.

Ook afgelopen week was er weer veel te doen in de oude Duinwijck hal namelijk de Yonex Dutch Junior. Het sterkst bezette Europese jeugdtoernooi met deelnemers uit allerlei landen uit Europa maar ook uit Azië. Dit is het laatste jaar in deze hal maar volgend seizoen wordt het evenement gehouden in de spiksplinternieuwe hal die nu gebouwd wordt een paar meter verderop. De vip gasten mochten gisteren al even een kijkje nemen in de hal en waren ondanks de kou erg enthousiast over de vorderingen.

« Terug

» Nieuws archief