Nieuws

BAN-recreanten naar badminton toernooi

Badmintonvereniging BAN komt op zaterdag 10 maart met maar liefst vier teams en twee reservespelers naar het LRTT, het Landelijk Recreanten Team Toernooi in sportcomplex Valkenhuizen in Arnhem. De 18 BAN-badmintonspelers wacht bij de 26e aflevering van het toernooi een zeer intensieve speeldag. Elk team speelt immers ruim 20 dubbel- en mixpartijen tegen geduchte tegenstanders uit heel het land. Het Landelijk Recreanten Team Toernooi staat niet alleen bekend om haar goede sfeer en gezelligheid, maar vooral om het grote aantal wedstrijden dat de spelers op één dag afwerken. BAN speelt ook dit jaar het toernooi grotendeels met vaste koppels, maar voor deze gelegenheid zijn ook enkele gelegenheidsduo’s samengesteld.

Het LRTT is het grootste, jaarlijkse toernooi voor badmintonrecreanten. In de enorme sporthal wordt op 27 banen tegelijk badminton gespeeld. Kijken naar deze sportieve gebeurtenis is al een sensatie, meedoen aan het toernooi is een dag vol sportplezier, gezelligheid en een feest der herkenning.  

De BAN-spelers zijn al jarenlang vaste gast op het toernooi. Met hun opvallende rode clubshirts vallen zij duidelijk op tussen de vele deelnemende teams. De BAN-afvaardiging slaagde er vorige jaren in bij het slotklassement een goede klassering te bemachtigen, zodat ook voor deze aflevering de verwachtingen hoog gespannen zijn. Meer informatie over BAN op www.banbadminton.nl

 

Bron: destadamersfoort.nl

« Terug

» Nieuws archief