Nieuws

Inschrijven voor Badminton Bedrijventoernooi

Op donderdag 19 april 2018 organiseert BC Limes (voorheen BC ZIGO) de 12 editie van het Badminton Bedrijventoernooi. Inschrijven met een bedrijfsteam kan tot 9 april.

"Uit eigen onderzoek bleek dat deelnemers het vooral leuk vinden om met collega’s een avondje te badmintonnen. Het overgrote deel heeft nog nooit of alleen op de camping gebadmintond. Dat maakt dat het toernooi vooral om plezier en gezelligheid gaat", zegt Roswitha Kazic, één van de organistoren.

Vorig jaar deden zeventien teams mee, waaronder The Online Company, Opinity, GGZ Rivierduinen en Aster ICT. Het team van het Leidse LUMC nam vorig jaar de beker mee naar huis, gevolgd door Alphense Novo Nordisk (winnaar 2016) en Julius Clinical uit Zeist. De organisatie hoopt dit jaar op nog meer inschrijvingen. Lisa Jansen, voorzitter Algemene Zaken en verantwoordelijk voor het Bedrijventoernooi: "Het zou leuk zijn als een aantal nieuwe bedrijven zich inschrijven. Dat zorgt weer voor een nieuwe dynamiek. Er zijn teams die komen om te winnen, maar er zijn ook teams die puur voor de gezelligheid komen. Dit is wel een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en een leuke sportieve avond te hebben."

Inschrijven
Bedrijven kunnen zich tot 9 april HIER inschrijven. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zes personen. Mocht het niet lukken om het juiste aantal collega’s bij elkaar te krijgen, dan zijn partners en  familieleden (en zelfs concullega's) ook welkom.

Om het toernooi voor iedereen aantrekkelijk te maken deelt de organisatie teams in op hun eigen speelniveau: beginners (ofwel recreatief) en – bij voldoende animo – gevorderden. Zowel dames-, heren-, als gemengde teams kunnen zich opgeven.

 

Bron: www.alphens.nl

« Terug

» Nieuws archief