Nieuws

Open Asterix Toernooi 2018 op zaterdag 14 april aanstaande!

Op zaterdag 14 april 2018 organiseert BC Asterix al weer voor de achtste keer het Open BC Asterix Toernooi. Wij nodigen jullie hier graag voor uit!
Iedereen van 1e t/m 4e divisie niveau en hoofdklasse t/m 7e klasse-niveau kan deelnemen aan ons toernooi. Met elk jaar meer dan 150 deelnemers belooft het Open Asterix Toernooi 2018 opnieuw een geweldige dag te worden. De toernooicommissie hoopt ook dit jaar op een flink aantal fanatieke sporters en tevens op een grote aanloop van publiek. Schrijf je dus zo snel mogelijk in via badmintonnederland.toernooi.nl, want het toernooi liep voorgaande jaren snel vol.

Inschrijven kan tot uiterlijk 31 maart 2018, tenzij het maximaal aantal te spelen partijen eerder is bereikt.

Ook dit jaar hebben we geprobeerd om aan alles te denken om het de deelnemers zo comfortabel mogelijk te maken. Deelnemers kunnen op de dag zelf bij een badmintonstand van rackets, shuttles, kleding, schoenen en gripjes aanschaffen. Ook kunnen zij hier kapotte racket(s) laten bespannen. Ook is er natuurlijk een fysiotherapeut aanwezig om pijntjes, blessures of stijve spieren van spelers te verhelpen. De hele dag door zijn er frisse snacks te verkrijgen voor een snelle energie-boost, en zoals gebruikelijk is de catering voor het avondmaal gewoon direct vanuit de hal te bestellen!

 

Na afloop van het toernooi is iedereen welkom voor een borrel in Bierlokaal Locus Publicus, die het toernooi mede sponsoren. We trappen de borrel tijdens de prijsuitreiking zelf al af, en ook de verenigingsprijs zal dit jaar niet ontbreken.

 

Badminton kan op elk niveau, zowel recreatief als competitief, gespeeld worden bij B.C. Asterix. Heeft u interesse in het bijwonen van wedstrijden van de snelste racketsport ter wereld? U bent van harte welkom op 13 april in Sporthal Kralingen, Slaak 15 in Rotterdam. Voor meer informatie, zie www.badmintonrotterdam.nl  of email naar toernooi@badmintonrotterdam.nl.

« Terug

» Nieuws archief