Nieuws

Schrijf in voor 1e Tilburgse Recreanten Team Toernooi 2018

Op zaterdag 26 mei 2018 vindt het 1e Tilburgse Recreanten Team Toernooi (TRTT) van Badminton Nederland en BC Reeshof plaats.

Voor degenen, die dit toernooi niet kennen, volgt hier nog een korte uitleg. De spelvormen zijn heren/dames dubbel en gemengd dubbel. Het aantal deelnemers per team kan variëren van 4 tot 8 spelers met minimaal twee dames en twee heren.

Dit toernooi is er een van de vier, beginnend met het Landelijk Recreanten Team Toernooi in maart in Arnhem, gevolgd door het Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi in oktober in Almere en als laatste het Alphense Recreanten Team Toernooi.

Wij verzoeken je het inschrijfformulier te kopiëren en ook aan andere, jou bekende, verenigingen te geven, om ook hen te wijzen op dit toernooi. Alle inzendingen worden geplaatst als zij uiterlijk op 12 mei 2018 binnen zijn.

Website

Inschrijven voor het TRTT is  mogelijk via een webformulier.  Het adres van de website is http://trtt.nl/ Voor jou, als contact persoon, zijn de volgende zaken van belang om er mede voor te zorgen dat de gehele organisatie soepel verloopt:

Begin tijdig met de werving van een of meerdere teams . Verspreid de informatie over het TRTT tijdens de speelavonden en via de e-mail.

Een team bestaat uit minimaal twee dames en twee heren. Het maximum aantal is acht spelers en speelsters.

Zorg dat de inschrijving zo spoedig mogelijk binnen is en dat de betaling vooraf is geregeld.

De deadline is gesteld op 12 mei 2087.

Betaling dient vooraf te geschieden en wel door overmaking van het verschuldigde bedrag van         € 42,50 per team op: IBAN: NL50 RABO 0138 079 722  BIC: RABONL2U t.n.v. Badminton Nederland, Nieuwegein, onder vermelding ‘TRTT en verenigingsnaam’.

Van niet-leden wordt een individuele betaling ad € 10,00 verlangd, waarmede zij lid worden van Badminton Nederland tot eind 2018. Zij ontvangen na betaling, via de E-mail, een digitale ledenpas voor 2018.

Om misverstanden te vermijden en te voorkomen dat er teams dubbel ingeschreven worden, adviseren wij jou om één contactpersoon aan te houden voor alle teams in uw vereniging.

Let op: inschrijven verplicht, UITERAARD, tot betalen.

Wij hopen op een grote belangstelling, dus wacht niet te lang met inschrijven en zorg dat je behoort tot één van de teams die in Tilburg gaan meespelen!

 

Bron: BNL

« Terug

» Nieuws archief