Nieuws

Badminton- Schoolkampioenschappen en Instuif Woensdag 18 april

Sinds meer als 47 jaar biedt de toonaangevende Badmintonclub Victoria van Limburg jaarlijks via het traditionele “Chocolade-Toernooi” de Schoolkampioenschappen en een Badminton-Instuif aan.

 

In het kader van het project “blijf in beweging”, organiseert BC Victoria in afspraak met de Gemeente Heerlen in de sporthal In de Biessen, Hoensbroek   van 14.00 - 18.00 uur een sportdag die de jeugd niet missen mag.

 

Met het “Chocolade-Toernooi “als Badminton –Schoolkampioenschappen sluit BC Victoria het Schoolbadmintonproject 2018 voorlopig af.

In voorbereiding op dit Kampioenschap heeft BC Victoria in de laatste weken op 11 basisscholen de zogenoemde kennismakings-lessen tijdens de gymlessen voor de groepen 4,5 en 6 gegeven en voor 3 basisscholen lessen als deelproject “Naschools sporten of bewegen”(NSOB) verzorgd.

Het ”Chocolade-toernooi “vindt plaats in de sporthal In de Biessen, Hoensbroek in de tijd van 14.00 – 18.00 uur.

Ieder leerling van de groepen 4,5 en 6 van de Basisscholen is welkom. Een inschrijving van tevoren is niet noodzakelig. Sportkleding is nodig, rackets en shuttles worden beschikbaar gesteld. Deelname is gratis.

Gaarne om 13.45 uur aanwezig te zijn, daar het toernooi om 14.00 uur geopend wordt. Iedere deelnemer ontvangt een chocolade-presentje, voor de beste 3 per groep liggen prijzen klaar.

 

Verder is naast het toernooi en badmintoninstuif. Die instuif is open voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Hier kun je kort of lang kennis maken met de badmintonsport.

Iedereen is van harte welkom in de tijd van 14.00 – 18.00 uur in de

Sporthal In de Biessen, Hoensbroek.

 

Kom dus niet alleen kijken, doe mee en wie weet is badminton wel een nieuwe sportieve uitdaging voor de toekomst!!!

« Terug

» Nieuws archief