Nieuws

Vacature Manager Verenigingsondersteuning 0,6

Werken bij Badminton Nederland betekent werken in een snelle, dynamische sportomgeving met ambitieuze collega’s die verschillende expertises vertegenwoordigen. Werken bij Badminton Nederland betekent tevens dat er op verschillende niveaus wordt samengewerkt met een keur aan gemotiveerde vrijwilligers uit heel Nederland die zowel op verenigingsniveau als op bondsniveau de badmintonsport een warm hart toedragen.

Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Onze klanten zijn de badmintonverenigingen in Nederland.

Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Onze klanten zijn de badmintonverenigingen in Nederland.

Wij bieden een breed scala aan badminton ondersteunende producten en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Badminton Nederland heeft een landelijk bondsbureau en teams in de regio’s die zich richten op badminton op lokaal niveau. Voor het bondsbureau is een plaats vrijgekomen voor een parttime

Manager Verenigingsondersteuning 0,6

 

Ons aanbod voor jou

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sport en marktconform.

Werken in een gezellig team.

Een parttime aanstelling 0,6 fte op basis van een 38-urige werkweek.

Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

 

Wat is jouw minimale aanbod voor ons?  

Je handelt proactief en creatief waarbij je tegelijkertijd goed begrijpt hoe je diplomatiek laveert tussen verschillende stakeholders.

Jouw expertise breng je met gezonde overtuigingskracht.          

Je begrijpt als geen ander de veranderende rol van de vereniging in de Nederlandse samenleving, waar de kansen en uitdagingen liggen en wat je bijdrage hierin kan zijn.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Je bezoekt verenigingen in het land en organiseert op eigen initiatief bijeenkomsten.

Je draagt zorg voor een goede relatie met de verenigingen met als doel hen zo goed mogelijk te adviseren en ondersteunen.

 

Ben je enthousiast en heb je nu al prikkelende suggesties voor ons? 

Solliciteer dan direct door je brief met CV voor 8 april a.s. naar Barbara Mura, algemeen manager, te mailen via sollicitatie@badminton.nl. De gesprekken voor de 1e ronde zijn gepland op 17 april a.s., de gesprekken voor de 2e ronde op 20 april a.s.

 

Wil je meer informatie dan kun je Barbara Mura bereiken via bmura@badminton.nl. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.badminton.nl.

« Terug

» Nieuws archief