Nieuws

Aram Mahmoud en Yalan Chang winnen Mastertoernooi in Zoetermeer

Het twintigste GOB Zoetermeer Conquesto Master-4-6-8 toernooi is een prooi geworden voor Aram Mahmoud en Yalan Chang.

In het mannenenkelspel ontbrak titelverdediger Nick Fransman. Favoriet om hem op te volgen was Alex Vlaar, de nummer één van de plaatsingslijst. Alex Vlaar verloor verrassend de halve finale van Jerry Natenstedt. Jerry verloor in de finale met 21-8 en 21-11 van Aram Mahmoud, die als tweede was geplaatst bij dit toernooi. 

In het vrouwenenkel versloeg de ongeplaatste Yalan Chang met 21-18 en 21-10 tweevoudig winnares Ieva Pope, die dit jaar als eerste was geplaatst.

In het mannendubbel maakten Michiel Kruijt en Thomas Wijers hun plaatsing waar door het als tweede geplaatste koppel Jerry Natenstedt en Ralph Starren in twee games te verslaan. Het werd 21-18 en 21-12 voor Michiel en Thomas.

Het tweede geplaatste koppel Myke Halkema en Manon Sibbald wonnen de vrouwendubbel door met 21-7, 21-23 en 21-16 het als eerste geplaatste duo Dorien Lups en Tamara van der Hoeven te verslaan. 

Het gemengd dubbel werd een prooi voor Michiel Kruijt en Yalan Chang. Zij wonnen met 21-19 en 21-15 van Jerry Natenstedt en Mandy Lenderink.

Overige categorieën

Er was niet alleen aandacht voor de toppers, want ook in de 4-, 6- en 8-categorie is flink voor de overwinning gevochten. Met zo’n 250 deelnemers uit binnen- en buitenland en ±370 te spelen partijen was het toernooi zeer goed bezet. 

 Stichting Floravontuur Zoetermeer Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Floravontuur Zoetermeer en een aantal sponsoren. GOB Zoetermeer was dit jaar naamsponsor en Kikzorg was hoofdsponsor van het toernooi. Daarnaast is het toernooi ondersteund door: AllRackets.com, Kawasaki, Florence Allure, Thema Autoschade, Fysio Physics, CT Administraties. 

 

Bron:BNL

« Terug

» Nieuws archief