Nieuws

Aanpassing minimum aantal toernooien Finale Junior Master Circuit 2018

Na het openstellen van de inschrijving t.b.v. de Finale Junior Master Circuit 2018 en het publiceren van het Facebook evenement is er enige discussie ontstaan over het minimum aantal gespeelde toernooien om deel te mogen nemen aan de Finaledag.

Het reglement en de uitleg weken af van het Uitvoeringsreglement. Hierover is overleg geweest binnen Badminton Nederland en daar is de volgende wijziging uitgekomen: Spelers welke op de Junior Master ranglijst eindigen op positie 1 t/m 20 en aan de minimale eis voldoen van 5 gespeelde toernooien worden toegelaten tot de Junior Master Finale.

Mocht blijken dat hierdoor minder als 12 spelers toegelaten kunnen worden tot de Junior Master Finale wordt aangevuld tot 12 spelers met spelers welke in de ranglijst op positie 1 t/m 20 geëindigd zijn met 4 gespeelde toernooien.

Mocht het aantal van 12 dan nog niet bereikt zijn dan komen spelers met 3 gespeelde toernooien in aanmerking voor deelname.

Mocht uiteindelijk blijken dat nog steeds niet aan het aantal van 12 wordt voldaan, dan wordt in eenzelfde volgorde van aantal gespeelde toernooien gekeken naar de posities 21 t/m 35.

De volgorde van toelating wordt bepaald door de positie op de Junior Master Ranglijst.In alle gevallen geldt uiteraard dat ingeschreven dient te zijn.

Dit is als zodanig inmiddels ook in het AF/reglement van de Finale Junior Master Circuit 2018 (artikel 2) aangepast.

Wij hopen hiermee een passende oplossing te bieden aan spelers, maar zeker ook aan de organiserende vereniging.

 

 

Bron:BNL

« Terug

» Nieuws archief