Nieuws

Finaledag van de VANDEKOLK Hypotheken Cup 2018

BC DKC en Le Credit Sportif VELO in actie bij VANDEKOLK Hypotheken Cup

Vandaag komen de titelverdediger en runner-up van 2017 vanaf 10 uur in actie bij de Finaledag van de VANDEKOLK Hypotheken Cup 2018 in Sportcentrum Mariahoeve

Titelverdediger Le Credit Sportif VELO Badminton doet zelfs mee met 2 teams. Team 1 neemt het op tegen BC Smashing 1 en team 2 gaat de strijd aan met BC Duinwijck 1 voor een plaats in de halve finales.

Trainer Rikkert Suijkerland: "We zijn er trots op met 2 teams deel te nemen aan de finaledag. Met elkaar gaan we er, in een ongetwijfeld gave ambiance bij Drop Shot, een feestje van maken. Voor team 1 is de ambitie duidelijk. We gaan voor prolongatie van de bekerwinst in 2017. Team 2 gaat alles op alles zetten om BC Duinwijck de voet dwars te zetten, maar moet bovenal genieten van deze mooie wedstrijden en het beste van zichzelf te laten zien."

"Dit jaar is de beker lekker dichtbij! Dat gecombineerd met het feit dat we er alles aan gaan doen om onze titel met succes te verdedigen maakt onze supporters deze finaledag niet kunnen missen!": zegt speelster Myke Halkema.

Badmintonclub DKC speelt vandaag in de kwartfinales tegen BC Amersfoort. Dennis van Daalelen de Jel over de kansen van DKC:"Het is fijn dat de finale dit jaar in Den Haag wordt gehouden, voor ons bijna een thuiswedstrijd. De afgelopen jaren zijn we meerdere keren tweede geëindigd, dit jaar is de doelstelling om de beker te winnen!"

Bron: via BNL

« Terug

» Nieuws archief