Nieuws

Nederlanders in actie op dag 3 Yonex US Open 2018

Bij de Yonex US Open 2018 in het Amerikaanse Fullerton hebben Mark Caljouw en de koppels Jelle Maas/ Robin Tabeling, Cheryl Seinen/ Selena Piek en Cheryl Seinen/ Robin Tabeling de volgende ronde weten te bereiken.

Mannenenkel


De als zesde geplaatste Mark Caljouw neemt het na zijn winst (21/19, 21/16) tegen de Thai Sitthikom Thammasin nu op tegen Kalle Koljonen uit Finland .

Mannendubbel


Robin Tabeling en Jelle Maas (als zevende geplaatst) spelen hun tweede ronde tegen Mathias Bay- Smidt/ Frederik Sorgaard uit Denemarken. In de eerste ronde waren de Nederlandse mannen met 21/19, 21/23, 21/15 te sterk voor het Engelse koppel Peter Briggs/ Tom Wolfenden.

Voor het duo Jacco Arends/ Ruben Jille is de Yonex US Open voorbij. Zij verloren van het als achtste geplaatste tweetal Han Chengkai / Zhou Haodong (China) met 19/21 en 16/21.

Vrouwendubbel


De als tweede geplaatste Cheryl Seinen en Selena Piek komen na een bye in de eerste ronde vandaag in actie tegen het Chinese koppel Tang Jinhua/ Yu Xiaohan.

Gemengd dubbel


Cheryl Seinen en Robin Tabeling komen naast het vrouwen- en mannendubbel nog een keer in actie. De als achtste geplaatste Nederlanders, nemen het in de tweede ronde op tegen Jones Ralfy Jansen en Carla Nelte uit Duitsland.

 

Voor het toernooi KLIK HIER

 

Bron: BNL

« Terug

» Nieuws archief