Nieuws

Gayle, Debora en Imke in halve finales Spanish International

Bij de IBERDROLA Spanish International Villa de Madrid 2018 hebben Gayle Mahulette en het koppel Debora Jille/ Imke van der Aar de halve finales weten te bereiken.

De halve finales beginnen vandaag vanaf 15.30 uur. De wedstrijden zijn te volgen via live-stream: KLIK HIER

Voir de livescore KLIK HIER

Vrouwenenkel


Gayle Mahulette (als zesde geplaatst) won in haar kwartfinale van Marie Batomene uit Frankrijk. Batomene, die in de eerste ronde had gewonnen van Debora Jille, werd met 21/17, 21/16 verslagen. Supanida Katethong uit Thailand is de tegenstandster van Gayle in de halve finales.

De als vierde geplaatste Soraya de Visch Eijbergen wist haar partij niet te winnen. De Deense Michelle Skodstrup was met twee keer 21/15 te sterk voor de Nederlandse.

 

Vrouwendubbel


Het als derde geplaatste vrouwendubbel Imke van der Aar / Debora Jillehad na een bye in de eerste ronde, winst op het koppel Qi Xuan NG/ Jia Jia Tew uit Maleisië met 21/13, 21/17 in ronde twee, een walkover In de kwartfinales. In de halve finales nemen Debora en Imke het straks op tegen het als eerste geplaatste Franse koppel Delphine Delrue/ Lea Palermo.

 

Mannenenkel


Voor Joran Kweekel zijn de kwartfinales het eindstation. Joran die zich via het kwalificatietoernooi wist te plaatsen voor het hoofdtoernooi, verloor met 19/21,11/21 van Felix Burestedt uit Zweden.

 

Bron: BNL

« Terug

» Nieuws archief