Nieuws

1e Lustrum Bedrijventoernooi Badminton 2018

Vrijdagavond d.d. 29 juni 2018 is voor de 5e keer het Bedrijven Badminton-toernooi in de sportzaal van De Wielewaal te Hardinxveld-Giessendam gehouden, welke is ontstaan uit een initiatief tussen BC-Network en Klimaatservice Holland.

Damen Shipyards uit Gorinchem deed al weer voor de 3e keer mee en Aspect-ICT De Giessen en Elektroservice Holland voor de 2e keer. De maand juni is er dan ook weer flink geoefend in de sportzaal bij de jubilerende Badmintonvereniging BC-Network welke haar 40 jarig bestaan viert en waarbij tevens de wedstrijden weer gespeeld konden worden.

De wisselbeker “BEDRIJVENTOERNOOI BADMINTON 2018” is dit jaar gewonnen door Aspect-ICT De Giessen. Het was weer een leuke en sportieve strijd met een puntentotaal per bedrijf van 317, 321, 384 & 403 voor respectievelijk Klimaatservice Holland, Elektroservice Holland, Damen Shipyards en Aspect-ICT De Giessen. Na de prijsuitreiking is de overwinning ook nog gevierd in de Foyer.

Aangezien het toernooi meer dan geslaagd is hebben alle vier de bedrijven zich al weer aangemeld voor 2019. Mochten er in de Alblasserwaard meer bedrijven geïnteresseerd zijn dan kunnen zij zich aanmelden bij wout68@gmail.com

 

 

Bron: hetkompashardinxveld-giessendam.nl

« Terug

» Nieuws archief