Nieuws

Spain Masters 2018.

Van dinsdag 28 augustus tot en met zondag 2 september vindt in Barcelona de Spain Masters 2018 plaats. Dit toernooi valt onder de HSBC BWF World Tour Super 300 toernooien.

Voor Nederland komen de volgende spelers in actie:

Mannenenkel 
Mark Caljouw staat als derde geplaatst dit toernooi. In de eerste ronde treft hij de Deense Victor Svendsen.

Vrouwenenkel
Debora Jille stond eerst op de reservelijst, maar heeft vanochtend te horen gekregen dat ze een plek heeft in het kwalificatietoernooi. Op dit moment is haar tegenstandster nog niet bekend.

Mannendubbel
Jelle Maas en Robin Tabeling hebben een zware tegenstander getroffen in de eerste ronde. Ze zullen het op moeten nemen tegen Kim Gi Jung en oud- Olympisch kampioen Lee Yong Dae uit Zuid-Korea. Ruben Jille en Jacco Arends zullen het in de eerste ronde opnemen tegen het Franse koppel Fabien Delrue/ William Villeger.

Vrouwendubbel
In het vrouwendubbel zullen Imke van der Aar en Debora Jille de eerste ronde het Duitse duo Johanna Goliszewsk/ Lara Kaepplein moeten verslaan, om daarna in de tweede ronde tegen hun trainingsmaatjes Selena Piek en Cheryl Seinen uit te komen. Zij hebben namelijk een bye in de eerste ronde en staan dit toernooi als vierde geplaatst.

Gemengd dubbel
Het nieuwe koppel Ruben en Imke speelt de eerste ronde tegen het als vierde geplaatste koppe Nicals Nohr/ Sara Thygesen uit Denemarken. Robin en Cheryl treffen in de eerste ronde het Duitse duo Josche Zurwonne en Eva Janssens. Selena en Jacco staan als tweede geplaatst en hebben de eerste ronde een bye. Daarna spelen zij hun eerste wedstrijd tegen een Frans of Russisch koppel.

Wij wensen iedereen veel succes in Barcelona.

KLIK HIER voor het speelschema en de uitslagen 

Voor de wedstrijden van Nederland KLIK HIER

 

Bron: BNL

« Terug

» Nieuws archief