Nieuws

HELAAS..... geen winst voor de Oranje spelers op het EJK individueel

Het was zeker geen kansloze missie, daar in Tallinn, de hoofdstad van Estland, maar op de eerste dag van het individuele toernooi, vielen de Nederlandse kwartjes helaas net de verkeerde kant op.

Zowel in het mannendubbel als in de vrouwendubbel kon er voor de Nederlandse spelers en speelsters geen winstpartij worden genoteerd.

MANNENDUBBEL
Zo speelden Wessel van der Aar en Ties van der Lecq in hun eerste ronde tegen de Fransen Maxime Briot en Kenji Lovang. In beide games konden Wessel en Ties aardig aanhaken maar de Fransen waren uiteindelijk toch in twee games sterker: 21-17, 21-13.

VROUWENDUBBEL
Milou Lugters en Alyssa Tirtosentono - als zevende geplaatst - verslikten zich in het Russische duo Anastasiia Kurdyukova en Anastasiia Shapovalova. De twee speelsters uit Moskou moesten echter wel alles uit de kast trekken om Milou en Alyssa op afstand te houden. Want, na de eerste gamewinst (21-13) knokten Milou en Alyssa zich op karakter terug in de wedstrijd door de tweede game met 20-22 te winnen. In de beslissende game namen Milou en Alyssa een 0-3 voorsprong maar toen was het over en uit. De Russinnen werden sterker en sterker, kwamen langszij en gaven de opgebouwde voorsprong niet meer uit handen. De eindstand was 21-16.

WOENSDAG 12 SEPTEMBER
De meeste Nederlandse spelers en speelsters komen op woensdag in actie. 

 

Voor het toernooi KLIK HIER

Voor de wedstrijden van Nederland KLIK HIER

 

Bron: BNL (facebook)

« Terug

» Nieuws archief