Nieuws

Goede start seizoen voor Amptmeijer Badminton'80

Het competitieseizoen is weer van start gegaan voor Amptmeijer Badminton ’80. Dit jaar doen er 3 mixteams, 2 herenteams en 1 meidenteam bij de jeugd mee. Wat het seizoen gaat brengen is lastig te voorspellen. In plaats van in regio’s, wordt er nu ‘landelijk’ gespeeld in divisies met als doel korte reisafstanden voor de mixteams. Hierdoor moeten onze teams zowel tegen sterkere als geheel onbekende teams spelen. De herenteams en het meidenteam spelen nog wel in de regio. Het seizoen is in elk geval veelbelovend van start gegaan, vier teams hebben gewonnen en twee teams hebben gelijk gespeeld.  

Het eerste team komt dit seizoen uit in de vijfde divisie en zij worden gesponsord door Amptmeijer Verzekeringen. Woensdag 12 september mochten ze aantreden tegen Flevoland in de uitwedstrijd in Lelystad. Gerald van Dijk en Rémon van de Werfhorst mochten het spits afbijten. In een stevige partij verloren zij in twee sets. De dames Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel haalden in twee sets de winst binnen.

De singels verliepen ook voorspoedig. Eerste heer Van Dijk speelde een zware driesetter die hij uiteindelijk verloor. De andere drie spelers wisten hun punten wel binnen te slepen. Tenslotte werden de mixpartijen nog gespeeld. Beide punten vielen in het voordeel van Wezep. Dit bracht de eindstand op een 2-6 winst voor het eerste team.

Het tweede team TTL Wezep komt ook uit in de vijfde divisie. Zij hebben in een thuiswedstrijd de winst van 5-3 gepakt tegen Zwolsche BC. Het derde team Amptmeijer, uitkomende in de zesde divisie, speelde ook thuis en heeft met 6-2 gewonnen van BECA 2000. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen (hoofdklasse) speelde uit tegen Hellas en heeft met een stand van 2-6 ook gewonnen. Het tweede herenteam Kamphuis (eerste klasse) heeft er thuis tegen BC Epe een gelijkspel uitgesleept. Het meidenteam Plus Van der Hoven heeft gelijkgespeeld in de uitwedstrijd tegen Putten.

Zaterdag 22 september spelen het tweede en derde team thuis evenals het meidenteam. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur in De Kamphal te Wezep. U bent van harte uitgenodigd om de teams aan te moedigen. De entree is gratis.

 

Bron: veluweland.nl

« Terug

» Nieuws archief