Nieuws

Bochane Autoverhuur nieuwe vervoerssponsor Yonex Dutch Open

De organisatie van de Yonex Dutch Open - BWF Tour Super 100 toernooi - is blij dat Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur zich als vervoerssponsor hebben verbonden aan het grootste internationale badmintonevenement in Nederland.

Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur leveren de personenbussen die nodig zijn om spelers, coaches en wedstrijdfunctionarissen tussen Schiphol, Topsportcentrum Almere en het NH Hotel in Naarden te vervoeren. Op de drukste dagen zullen er 5 personenbussen rondrijden.
 

Wij zijn erg verheugd met Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur  als vervoerssponsor. Naast de personenbussen hebben zij ook bemiddeld voor een vaste parkeerplaats bij de ontvangsthal op Schiphol. Leuk om te melden is ook dat via het programmaboekje van de Yonex Dutch Open een leuke aanbieding aan de bezoekers wordt gedaan. Naast het zien van topbadminton dus nog een goede reden om de Yonex Dutch Open te bezoeken’, aldus Hendrik Boosman, toernooidirecteur Yonex Dutch Open.

Erwin Pels, Commercieel Manager Bochane Autoverhuur: ‘Met het verbinden van onze naam als mobiliteitspartner aan de Yonex Dutch Open willen we graag meer naamsbekendheid creëren in Almere en omstreken. En niet alleen dat, sporten is ook heel erg gezond voor iedereen. Als we door dit evenement meer bekendheid kunnen geven aan de badmintonsport waardoor meer mensen gaan sporten, dan is dat voor ons ook een succes! Uiteraard hopen wij veel bezoekers op onze vestigingen te mogen verwelkomen die gebruik gaan maken van de aangeboden korting.’

Voor het huren van auto’s en personenbussen bij Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur, kijk op www.bochaneautoverhuur.nl of www.basisautoverhuur.nl

 

Bron:BNL

« Terug

» Nieuws archief