Nieuws

AMPTMEIJER BADMINTON ’80 BOEKT WEER GOEDE RESULTATEN IN DE COMPETITIE

Amptmeijer Badminton ’80 weet de goede resultaten ook in de derde week door te zetten. Het eerste team Amptmeijer 1 heeft de wedstrijd tegen BC ’70 Veluwe met 5-3 weten te winnen en gaat daarmee vooralsnog ongeslagen aan kop in de poule. Ook de overige teams hebben zeer goede resultaten geboekt. Het meidenteam trof een zeer sterke tegenstander en heeft het eerste verlies voor de vereniging genoteerd.

 

Bij het eerste team mochten Rémon van de Werfhorst en Gerald van Dijk aftrappen met de herendubbel. Ze speelden een prima partij en wonnen in twee sets. De dames Vera van Dijk en Joanne Van den Heuvel hadden in de damesdubbel sterke tegenstanders. Na drie spannende sets wisten ze de winst helaas niet binnen te halen.

 

Na de dubbels werden de singles gespeeld. De eerste herensingle werd door Van Dijk in twee sets gewonnen. Eerste dame Van Dijk wist ondertussen met sterk spel in twee sets de eerste damessingle te pakken. Van de Werfhorst had een lastige tegenstander, na winst in de eerste set werden de tweede en derde set, en daarmee de wedstrijd, verloren. Van den Heuvel speelde ondertussen de tweede damessingle, die ze na twee sets goed spel wist te winnen.

Met een 4-2 voorsprong begonnen het team aan de mixen. Van de Werfhorst en Van Dijk speelden een sterke mix en wonnen de partij. Van Dijk en Van den Heuvel wisten er nog wel een driesetter van te maken, maar konden de winst niet binnenhalen.

 

Het derde team Amptmeijer 2 heeft met 2-6 de uitwedstrijd van Heerder BC gewonnen. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen speelde woensdagavond thuis tegen Deto en heeft met een mooie 8-0 gewonnen. Het tweede herenteam Kamphuis speelde thuis tegen Harderwijk en heeft er wederom een gelijkspel uitgesleept. Het meidenteam Plus Van der Hoven speelde uit tegen Hellas in Nunspeet en heeft helaas met 6-0 van de sterke tegenstanders verloren.

 

Volgende week worden op zaterdag 6 oktober weer een aantal wedstrijden thuis in De Kamphal gespeeld. Het tweede team, het meidenteam en het jeugdteam spelen thuis. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur, kom de teams aanmoedigen! Woensdagavond 3 oktober speelt het derde team om 19:15 uur thuis, ook zij stellen een beetje aanmoediging zeer op prijs.

 

« Terug

» Nieuws archief