Nieuws

Koppel Wessel van der Aar/ Ties van der Lecq naar hoofdtoernooi Yonex Dutch Open

Tijdens het kwalificatietoernooi van de Yonex Dutch Open in Topsportcentrum Almere is het koppel Wessel van der Aar/ Ties van der Lecq erin geslaagd het hoofdtoernooi te bereiken. In een spannende wedstrijd werd met 19/21, 22/20 en 22/20 het Deense duo Mads Emil Christensen/ Kristoffer Knudsen verslagen. De Nederlandse youngsters nemen het nu morgen om 19.50 uur in de eerste ronde op tegen het als tweede geplaatste Indonesische koppel Wahyu Nayaka Arya Pangkaryanira/Ade Yusuf Santoso (WR-24).

Voor de overige Nederlanders was de kwalificatieronde het eindstation. In het mannenenkel verloor Joran Kweekel in twee games van de Deen Jeppe Bruun met 14/21, 12/21 en in het gemengddubbel wist het koppel Timo Stoffelen/ Chloe Mayer niet te winnen van Maxime Briot en Sharone Bauer uit Frankrijk: 13/21, 16/21. Ook de mannendubbels Vincent Braaksma/ Gilles de Kock, Gijs Duijs/ Brian Wassink en Lars Kros/ Timo Stoffelen werden uitgeschakeld.
 
Verder werd de eerste ronde in het mannenenkel gespeeld. Mark Caljouw, de nummer 1 van de plaatsingslijst, Nick Fransman en ook de nummer 2 tot 8 geplaatste spelers kwamen vandaag niet in actie, zij hadden een bye.
                                                                                                                                        
Bekijk hier alle uitslagen van het kwalificatietoernooi en eerste ronde mannenenkel van de Yonex Dutch Open 2018.

« Terug

» Nieuws archief